Na ceste pri Poprade zomreli traja ľudia

19.11.2005 Poprad

Svit 19. novembra (TASR) - Traja ľudia zahynuli pri dopravnej nehode, ktorá sa stala okolo 12. h na ceste prvej triedy medzi Tatranskou Štrbou a Svitom povyš...
Svit 19. novembra (TASR) - Traja ľudia zahynuli pri dopravnej nehode, ktorá sa stala okolo 12. h na ceste prvej triedy medzi Tatranskou Štrbou a Svitom povyše križovatky Poprad-Mengusovce.

\"Vodič osobného auta s bratislavským evidenčným číslom na zasneženej komunikácii prešiel do protismeru, kde do jeho pravého boku narazil kamión s kežmarským evidenčným číslom plne naložený drevom, \" uviedol pre TASR operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Poprade Jozef Michlík.
Na mieste nehody zomrel vodič osobného auta, jeho spolujazdkyňa a spolujazdec, ktorý sedel na pravej strane. Ďalšiu spolujazdkyňu museli hasiči uvoľniť pomocou hydraulického zariadenia. Vozidlo rýchlej zdravotnej pomoci dopravilo zranenú do popradskej nemocnice.

Doplnené:

Z troch obetí dnešnej dopravnej nehody, ktorá sa stala okolo 12. h na ceste prvej triedy medzi Tatranskou Štrbou a Svitom povyše križovatky Poprad - Mengusovce, boli dvaja muži z Bratislavy a jedna žena z Kežmarku.
TASR o tom po stotožnení mŕtvych informovala krajská policajná hovorkyňa v Prešove Magdaléna Fečová. Vodič osobného motorového vozidla značky renault s bratislavským evidenčným číslom mal desať dní pred narodeninami, 29. novembra by sa dožil 38 rokov. Druhý Bratislavčan bol 26-ročný, mŕtva spolujazdkyňa z Kežmarku mala 26 rokov. V kritickom stave je v nemocničnom ošetrení 24-ročná Prešovčanka ako štvrtá osoba z osádky osobného auta.
Renault podľa doterajších policajných zistení zasiahol bočnou stranou protiidúci kamión Scania plne naložený drevom. Scania má evidenčné číslo okresu Kežmarok a viedol ju 40-ročný muž z obce Vlková v okrese Kežmarok.
 

Vyberte región

mark